Информация за Събитие

Зарежда Събития

« Всички Събития

Вълшебствата на Зайн

14.04, 19:00 - 20:30

ВЪЛШЕБСТВАТА НА ЗАЙН

„Остани в България- Промени България“

Награденият с титлата „Илюзионист на годината‘‘ и носителят на купата „Сенко“ се завръща с второ национално турне!

ВАЖНО !!! Всеки закупил билет за спектакълът „Вълшебствата на Зайн‘‘ получава и безплатен вход с билета си за туристически обект номер 1  замъкът в Равадиново „Влюбен във вятъра“ https://zamaka.bg/

Вълшебствата на Зайн е магичен спектакъл като никой друг. Подготвян повече от 7 години “Вълшебствата на Зайн“ ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството. Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.

В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. Вълшебствата на Зайн е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на  повече от час и половина ще видите над       трийсет зашеметяващи илюзии, което слага Вълшебствата на Зайн начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.

От 18:00 часа ще бъде отворен магичен магазин във фоайето на залата , където може да закупите прекрасни фокуси , с които да забавлявате приятелите си.

За повече информация:
– YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCy4hS-iYz6xjRX7hioHJnbQ
– Facebook https://www.facebook.com/zaintiara/?ref=bookmarks

Детайли

Дата:
14.04
Час:
19:00 - 20:30

Място

ДК Арсенал
ул. "Стара Река" 2
Казанлък, България
+ Google Map